600 de euro pentru un permis de conducere

600 de euro pentru un permis de conducere

Un tînăr din Bălţi este cercetat pentru trafic de influenţă, fiind bănuit că ar fi primit de la un cetăţean 600 de euro pentru a-l ajuta să obţină permisul de conducere, scrie Noi.md.


Potrivit denunţătorului, bărbatul spunea că ar avea influenţă asupra membrilor comisiei de examinare din cadrul Agenţiei servicii publice şi că îi poate determina să-l favorizeze la probele teoretice şi practice.


Pe acest caz a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă. Astăzi, în urma acţiunilor de urmărire penală, persoana a fost escortată la sediul CNA pentru audieri.


Astfel, în cadrul audierilor, acesta şi-a recunoscut vina pe deplin, iar acum este cercetat în stare de libertate.


Totodată, ofiţerii CNA au efectuat percheziţii la domiciliul bănuitului de unde au ridicat documente şi fişe medicale pe numele mai multor persoane care urmau să aplice la studiile de şcolarizare a conducătorilor auto.


Amintim că, pentru comiterea traficului de influenţă, persoana, găsită vinovată, riscă pînă la 7 ani de detenţie. Pînă însă la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile, orice persoană se prezumă a fi nevinovată.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load