COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

5 motive pentru care să mergi la “Ultimul Concert” de StandUPovka ©

5 motive pentru care să mergi la “Ultimul Concert” de StandUPovka

Curând va avea loc primul concert de standup în Moldova - StandUPovka. Am adunat o listă de motive pentru care merită să mergi la unul dintre cele mai așteptate evenimente din această iarnă:

1. Concertul este organizat de către băieții de la Stoianovka, cei care au câștigat de două ori KВН-ul din Ucraina - “Лига Смеха”. Pe vremuri, adunau mii de vizitatori la concertele lor și aveau milioane de vizualizări online. Ați înțeles despre cine e vorba, da?

2. Invitați speciali - Alexandr Dolgopolov și Nicolai Zyryanov. Câteva detalii despre ei:

Alexandru - starul standup-ului rusesc; videoclipurile sale au adunat 2 milioane de vizualizări pe YouTube în total. Ah, mai nou, a fost invitatul lui Вдудь.

Nicolai - câștigătorul concursului “Рассмеши комика” și finalistul show-ului “Открытый микрофон” în echipa Iuliei Ahmedova. Acum se considerfă a fi unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din Ucraina.

3. Băieții de la StandUPovka merg în fiecare săptămână în localurile noastre și se antrenează, astfel ca la concert să prezinte doar ce-i mai bun. Puteți merge să vedeți cum fac asta, accesați linkul pentru a afla graficul prezentărilor.

4. Așa ceva nu a mai fost în Moldova! Umorul nostru devine din ce în ce mai calitativ, iar acum avem șansa să facem parte din acest tip de evenimente. Băieții vor să creeze o întreagă comunitate printre rândurile celor care apreciază umorul, astfel încât să aducă standup-ul la un alt nivel.

5. Bilete sunt foarte puține, de aceea vă sugerăm să nu mai amânați și să cumpărați chiar acum!

Prețul biletelor: 300-600 de lei.

Cumpără bilet aici sau la casa Filarmonicii Naționale (str. Mitropolitul Varlaam, 78)

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load