COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

43% dintre moldoveni sînt mulțumiți de măsurile în lupta cu COVID-19

43% dintre moldoveni sînt mulțumiți de măsurile în lupta cu COVID-19

Moldovenii sînt mulțumiți de acțiunile autorităților în lupta cu virusul de tip nou.

Potrivit unui sondaj realizat de IData, 43% din respondenți au declarat că sînt mulțumiți de competența profesională a Ministerului Sănătății și a Președinției.

Totodată, 38,6 la sută din cetățeni au declarat că sînt mulțumiți de acțiunile Guvernului în perioada de criză, iar măsurile Comisiei pentru Situații Excepționale au fost apreciate de 35,2% din participanți la studiu.

În opinia intervievaților, Guvernul condus de Ion Chicu se descurcă mai bine decît alte guverne cu gestionarea situației de criză provocată de COVID-19. Solicitați să compare cum s-ar fi descurcat în situația similară Guvernul Filip, Sandu și Chicu, 30,8% dintre respondenți au spus că cel mai bine face față situației Cabinetul de miniștri în frunte cu Ion Chicu. De două ori mai puțini respondenți -15,7% - au ales Guvernul Sandu și doar 14,9% au făcut alegerea în favoarea lui Guvernului Filip. În același timp, aproape 40% dintre respondenți nu s-au determinat cu răspunsul.


Sondajul a fost realizat în perioada 30 martie – 4 aprilie, în 381 de localități din țară. datele au fost colectate la telefon. Marja de eroare este de 3 procente.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load