TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

300 de euro pentru un permis auto

300 de euro pentru un permis auto

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Sculeni au observat lipsa elementelor de protecţie asupra unui permis de conducere, care ar fi emis de către autorităţile naţionale.

Audiat, bărbatul a recunoscut că l-a perfectat prin intermediul unei persoane necunoscute, contra sumei de 300 de euro, transmite NOI.md cu referire la tvrmoldova.md.


Incidentul a fost consemnat ieri, 27 ianuarie, pe sensul de intrare în Republica Moldova. La linia de control s-a apropiat un mijloc de transport de model BMW cu plăcuţele de înmatriculare lituaniene, la volanul căruia se afla un locuitor al satului Seliştea Nouă, raionul Călăraşi.

În timpul verificărilor, poliţistul de frontieră a observat premize de falsificare asupra permisului de conducere. Fapt confirmat prin examinarea actului cu ajutorul tehnicii din dotare.

Audiat, bărbatul în vîrstă de 37 de ani a comunicat că a apelat la o persoană necunoscută pentru perfectarea actului cu pricina, după un incident în care a rămas fără documentele personale. Astfel, i-a transmis străinului 300 de euro, iar peste o săptămînă a primit permisul de conducere prin poştă.

Ca urmare, actul a fost trimis în adresa laboratorului de expertiză tehnico-juridică, iar poliţiştii de frontieră continuă cercetările pînă la elucidarea tuturor circumstanţelor. Dacă se va adeveri vinovăţia, persoana riscă amendă penală conform art. 361 al.(1) al CP al RM.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load