TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

28 de ani de la fondarea Serviciului de Protecție și Pază de Stat. Mesajul lui Chicu

Serviciul de Protecție și Pază de Stat împlinește azi 28 de ani. Cu acest prilej, premierul Ion Chicu le-a dresat ofițerilor un mesaj de felicitare.

El le-a urat tuturor colobratorilor diviziunii sănătate, liniște, prosperitate și bunăstare.

"Au fost 28 de ani în care predecesorii Dvs, și evident Dvs, ați dedicat deplin timpul și energia pentru a servi alți oameni.

Pe durata la toți cei 28 de ani echipa SPPS a învățat și a perfecționat practicile de protecție și pază. Rezultatele participării Dvs la diverse competiții cel mai bine demonstrează profesionalismul Serviciului și, fără îndoială, predecesorii Dvs sînt mîndri de construcția pe care au fondat-o acum 28 de ani.

Prima persoană protejată a fost primul Președinte al Republicii Moldova, domnul Mircea Snegur, iar circumstanțele în care a activat primul Președinte au fost pline de incertitudine și nesiguranță. Cu toate acestea, SPPS a reușit să facă față celor mai complicate situații într-o manieră extrem de destoinică și profesionistă.


Misiunea Dvs este una complicată și presupune devotament absolut. Dvs ați acceptat această misiune, fapt care probează curaj și onoare. Iar modul în care Dvs zilnic vă îndepliniți misiunea probează profesionalism și devotament.

Sloganul ”Onoare și Devotament” vorbește de la sine și, cu toate că este scurt, e plin de sens și valoare", se arată în mesajul lui Chicu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load