170 de tone de pască vor fi coapte în acest an de un singur combinat

170 de tone de pască vor fi coapte în acest an de un singur combinat

De Paște, cel mai mare combinat de produse de panificație din țară, SA ”Franzeluța” va produce aproximativ 170 de tone de pască și cozonaci.


Consumatorii vor putea alege ce le place dintr-o varietate de 40 de produse. Procesul de producere a cozonacilor a început deja și a fost binecuvînt de Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldove, Vladimir.


Brutarii coc nu doar tradiționalii cozonaci și pască cu brînză, dar și rulade cu diverse umpluturi și produse fabricate după tehnologie italiană. Reprezentanții Franzeluța spun că la fabricarea acestor delicii culinare sînt folosite doar ingrediente naturale şi umpluturi - una mai delicioasă decît alta: ciocolată, gem, cacao, fructe zaharisite, mac, stafide, vişine, miez de nuci.


În acest an, la sortimentul produselor pascale s-au mai adăugat încă două produse noi. Este vorba despre rulada de cozonac cu ciocolată (0,7 kg) şi figurina dulce „Puişor de Paşti” (60 g) - pentru copii.


Produsele pascale sînt disponibile, atît în magazinele specializate „Franzeluţa”, cît şi în reţelele de supermarketuri. Preţurile la produsele tradiţionale de Paște variază între 7,70 lei şi 83 lei pentru checuri, cozonaci, figurine dulci, rulade şi de la 43,00 lei pînă la 140,00 lei pentru panettone.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load