COVID-19 în MOLDOVA

17 șoferi, prinși băuți la volan. Patrularea pe traseele naționale va fi intensificată

17 șoferi, prinși băuți la volan. Patrularea pe traseele naționale va fi intensificată

În perioada 15 – 17 august curent, în urma activităților, filtrelor desfășurate pe întreg teritoriul țării, inspectorii de patrulare au depistat circa 1000 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.

Inspectorii au intervenit în peste 120 de chemări parvenite la numărul 112, dintre care 10 cazuri au fost pe linia ordinii publice.

Astfel, în zilele de odihnă, peste 400 de șoferi au fost depistați de ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică că au depășit limita de viteză admisă. 162 de șoferi conduceau mașinile cu încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor, peste 110 de conducători auto nu au respectat indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere.


17 conducători auto au fost înlăturați de la volanul mașinii deoarece au fost prinsi în stare de ebrietate, iar alții 4 au refuzat să treacă testul alcoolscopic.

În toate cazurile, șoferii au rămas fără permisul de conducere pînă la decizia instanței de judecată.

În aceste 2 zile, au avut loc 13 accidente rutiere grave, soldate cu 16 persoane traumatizate.

Inspectoratul de Securitate Publică anunță că va intensifica patrularea pe întreg teritoriul țării, întru descurajarea și prevenirea conducerii în stare de ebrietate la volan și deplasării cu viteză excesivă.

"Fiți prudenți, viața primează, atitudinea fiecăruia este esențială, iar noi sîntem de partea celor care respectă Regulamentul circulației rutiere", se arată în mesajul poliției.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load