Transnistria stiri: 1323
Eurovision stiri: 494

16 cetățeni moldoveni au suferit răni ușoare în urma accidentului produs în județul Vaslui

27 noi. 2023,, 09:55   Societate
2135 0

Un autocar care circula pe ruta regulată Italia – Republica Moldova a derapat ieri în apropierea localității Costești, județul Vaslui, România, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și SMURD.

Potrivit informațiilor preliminare obținute de reprezentanții consulatului Republicii Moldova la Iași, în autocar se aflau 38 de cetățeni moldoveni și unul străin. 16 cetățeni moldoveni au suferit răni ușoare și sînt în afara oricărui pericol. Aceștia au fost internați în cel mai apropiat spital unde le-a fost acordată asistența necesară.

Ceilalți pasageri și-au continuat drumul spre Chișinău cu un alt mijloc de transport pus la dispoziție de transportator.

MAEIE precizează că, la nivelul oficiului consular, nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară în legătura cu acest accident, responsabilii de la consulat fiind în contact cu autoritățile române, pentru a acorda asistență consulară în funcție de solicitări.

În legătură cu ninsoare și viscolul din țara noastră, dar și din România și alte țări, autoritățile recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele cu anvelope specifice sezonului și să urmărească anunțurile autorităților locale privind condițiile de călătorie.

0
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?