Jocurile Olimpice stiri: 117
Transnistria stiri: 1453

15 angajați IGSU participă la un curs de instruire în Republica Cehă

17 feb. 2022,, 13:15   Societate
2066 0

În perioada 11-19 februarie 2022 cincisprezece angajați IGSU din subdiviziunile teritoriale participă la un curs de instruire în domeniul reacționării la accidente chimice, biologice, radioactive și nucleare ( CBRN) desfășurat în orașul Vyskov, Republica Cehă. Salvatorii vor fi instruiți în domeniul detectării agenților chimici de luptă, măsurilor de decontaminare, acordarea primului ajutor medical în caz de contaminare, transmite Noi.md.

Mai mult, specialiștii vor fi familiarizați cu dispozitivele de identificare a agenților și de decontaminare, dar și cu tipurile de echipament individual de protecție. În cadrul cursului de instruire va fi desfășurat un exercițiu cu utilizarea agenților chimici, prelevarea de probe, dar și decontaminare primară și secundară. Aceștia au misiunea de a observa proprietățile agenților chimici de luptă, comportamentul acestora și identificarea lor cu ajutorul echipamentului de testare.

Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Instruirea este organizată în urma unui parteneriat cu Agenția pentru Reducerea Amenințărilor în domeniul Apărării din cadrul Departamentului SUA conform Programului de pregătire CBRN C2.

Возможно, это изображение (3 человека и на открытом воздухе)

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?