COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

14 angajați ANSA au fost testați pozitiv cu coronavirus

14 angajați ANSA au fost testați pozitiv cu coronavirus

După ce acum o săptămână, un angajat ANSA a fost testat pozitiv cu coronavirus, toate persoanele cu care acesta a interacționat au fost izolate la domiciliu și sunt monitorizate permanent de medicii de familie.

Unii dintre ei nu au prezentat simptome, iar alte persoane au solicitat să-și facă testul de laborator. Drept rezultat, au fost confirmate 14 cazuri pozitive la COVID-19 printre angajații ANSA.

Actualmente, toate persoanele infectate sunt internate în spital pentru tratament.

„Am dispus dezinfectarea tuturor birourilor și a întregului sediu ANSA. În urma depistării acestor cazuri, nu excludem ca numărul de persoane infectate ar putea să crească printre angajații ANSA. De aceea, comunicăm online cu membrii echipei și întreprindem măsuri hotărâte pentru a limita interacțiunea între noi toți. Cu regret, pe lângă aceste cazuri confirmate, mai există persoane care așteaptă rezultatul testului de laborator”, a declarat directorul General al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Vladislav Cotici.


Menționăm că, ANSA se află în regim de carantină. Comisia Situații Excepționale a instituit zile libere pentru bugetari până pe data de 17 aprilie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load