COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6801
Coronavirus stiri: 7617

11 documente falsificate, descoperite la trecerea frontierei de stat

6 sep. 15:48   Societate
1104 0

În ultimele 72 de ore, polițiștii de frontieră au depistat falsuri în trei permise de conducere, două cărți de identitate și șase teste PCR Covid-19.

În toate situațiile, persoanele riscă să fie cercetați penal.

Cele trei permise de conducere cu semne clare de falsificare au fost identificate în punctele de trecere a frontierei (PTF) Sculeni, Briceni și Ocnița. Două dintre ele ar fi eliberate de autoritățile moldovenești, iar al treilea permis ar fi emis în Italia.

Uz de fals în două cărți de identitate romînești a fost înregistrat în punctele de trecere Sculeni și Leușeni, în ambele cazuri sînt documentați cetățeni moldoveni.

La trecerea frontierei prin PTF Criva, PTF Sculeni, PTF Palanca și PTF Leușeni, polițiștii de frontieră au ridicat de la călători șase teste PCR Covid -19 falsificate. Toate persoanele documentate au declarat că pentru a evita autoizolarea și-au perfectat testele, însă nu au fost clari cum le-au obținut.


În acest sens, Poliția de Frontieră intervine cu solicitarea către călători de a nu încerca vigilența polițiștilor de frontieră, aflați în prima linie de control.

Orice activitate ilegală se penalizează, mai grav este că falsificarea unui astfel de document poate costa viața proprie sau a celui drag, menționează Poliția de Frontieră.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽