COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

107 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimee 24 de ore

107 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimee 24 de ore

În urma testărilor efectuate astăzi, au fost confirmate 107 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Astfel, bilanțul celor infectați în Republica Moldova ajunge la 9807 de perstoane.

Din numărul celor diagnosticați astăzi, în 7 cazuri este vorba despre persoane din sistemul medical.

Totodată, Ministerul Sănătății anunță că bilanțul deceselor provocate de complicațiile survenite în urma infectării cu noul coronavirus a ajuns la 353.

Deces 347: Bărbat de 62 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 30 mai, la Spitalul Clinic din Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate gr. III.


Deces 348: Femeie de 64 ani, din raionul Florești. Internată la data de 25 mai, a Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, diabet zaharat.

Deces 349: Bărbat de 75 ani, din mu. Soroca. Internat în stare gravă, la data de 29 mai, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: cardiopaie ischemică, infarct miocardic vechi.

Deces 350: Bărbat de 64 ani, din raionul Glodeni. Internat în stare gravă, la data de 6 mai, la Spitalul Raional Glodeni. Comorbidități: AVC hemoragic în talamus cu eruperi în ventricol.

Deces 351: Femeie de 76 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 15 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 352: Femeie de 72 ani, din raionul Orhei. Internată, în stare gravă la data de 6 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate, diabet zaharat.

Deces 353: Femeie de 60 ani, din raionul Telenești. Internată la data de 2 iunie, la Spitalul Raional Telenești. Comorbidități: polineuropatie toxică cu tetraparez, infecția căilor urinare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load