TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

100 de euro pentru un permis neveridic românesc, perfectat în Franța

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni au inițiat cercetări pe numele unui conațional care deținea asupra sa un permis de conducere cu semne vădite de falsificare.

Incidentul s-a înregistrat în după-amiaza zilei de 21 aprilie curent, în punctul de trecere Sculeni.

Pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat la control un tînăr de 24 de ani, domiciliat în raionul Fălești. Acesta era în calitate de pasager al unui unei curse ce se deplasa spre Franța.

În urma controlului, în portmoneul personal a fost depistat un permis de conducere eliberat pe numele său, cu însemnele autorității responsabile din România, dar care prezenta semne vădite de falsificare.

Polițiștii de frontieră au verificat documentul cu tehnica specială din dotare, astfel s-a confirmat că actul nu este autentic. La audieri, tînărul a declarat că și-a perfectat permisul de conducere în 2020, pe cînd se afla la muncă în Franța. Cei care l-au ajutat să intre în posesia actului au fost doi cetățeni romîni, cărora le-a plătit 100 de euro.


Pe numele bărbatului a fost întocmit proces verbal de constatare, iar documentul a fost sigilat și transmis pentru efectuarea expertizei speciale.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load