X 

Zile numărate pînă la concertul legendarei trupe rock „B-2” la Chișinău

4 mar. 14:30   Showbiz
2868 0

ineri, 10 martie, lengedara trupă rock „B-2”, va evolua pe scena complexului Chișinău Arena, cu un concert de zile mari în susținerea noului album „Алиллуйя”.

Trupa rock anunță că va face, în premieră la Chișinău, repetiții timp de cîteva zile pentru noul program al turneului, iar fanii din Moldova vor fi primii care vor vedea acest program. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

Special pentru fanii lor, muzicienii pregătesc cel mai spectaculos show din istoria trupei, cu efecte speciale și efecte pirotehnice, caracteristice celor de la B-2.

„N-am avut demult premiere atît de mari ca la Chișinău – cumva s-a dovedit că primele concerte ale turneelor anterioare au avut loc în săli pentru cîteva mii de oameni, iar aici publicul va veni de cîteva ori mai mult”, subliniază rockerii.

Albumul „Алиллуйя” a fost lansat la mijlocul lunii noiembrie 2022. Include 10 melodii noi și 5 melodii bonus. Acest disc, conform muzicienilor, a fost creat de ei ca jurnal. Cu toate acestea, contextul și în spatele lui sensul cîntecelor se schimbau în fiecare lună. Abia odată cu lansarea albumului „paginile jurnalului s-au format în sfîrșit în singura ordine corectă”.


Planul sălii a fost format pe baza opiniei spectatorilor, care au fost prezenți la inaugurarea Chișinău Arena – astfel, numărul intrărilor în parter va fi dublat, iar zona VIP LOUNGE va deveni mai mică și va fi organizată pe mai multe nivele.

Concertul trupei „B-2” de la Chișinău din 10 martie va include un program de concert, care va fi, de fapt, o ecranizare a albumului „Аллилуйя”. Componenta vizuală este dezvoltată împreună cu regizorul Max Shishkin, care a filmat videoclipurile pentru 7 piese de pe acest album.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?