COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Zdob și Zdub va lansa versiuni neobișnuite ale hit-urilor sale (VIDEO)

15 mar. 10:30   Showbiz
2577 0

Un nou videoclip al trupei moldovenești de etno-rock Zdob Și Zdub a apărut în rețea. Aceasta este o versiune acustică a hitului "Hardcore Moldovenesc", filmat la studioul de acasă, relatează Noi.md.

Piesa "Hardcore Moldovenesc" este cartea de vizită a "Zdubilor".

A fost singura piesă în limba moldovenească de pe primul album cu același nume din 1997, care a fost lansată la Moscova la casa de discuri FeeLee Records.

Slangul moldovenesc colorat și melodia neobișnuită a "Hardcore Moldovenesc" în 1996 au cucerit tinerii alternativi și managerii media experimentați, muzica trupei a început să răsune la numeroase posturi de radio din Rusia și România, iar trupa însăși a început să participe la festivaluri.

Acum muzicienii se întîlnesc la repetiții pentru a lucra la un nou program acustic. Această măsură este forțată, deoarece concertele sînt interzise, iar ei nu pot să stea fără treabă. În același timp, toate melodiile sînt filmate în timpul concertelor live de către producătorul de videoclipuri muzicale Igor Levinschi pentru canalul YouTube al trupei, care se dezvoltă activ.


Videoclipuri noi apar în fiecare zi de miercuri după-amiază. Primul bloc a fost deja filmat, iar alte hituri incendiare își așteaptă rîndul.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽