COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

Zdob și Zdub a interpretat piesa "Primăvară" cu o orchestră simfonică (VIDEO)

26 mar. 17:15   Showbiz
4007 0

Moldova etno-rock Zdob Și Zdub și-a bucurat fani cu o nouă înregistrare video, pe canalul de YouTube al trupei a fost plasat un cîntec popular despre primăvară din propriul său repertoriu, transmite Noi.md.

Filmările au avut loc pe 1 martie în cadrul concertului dedicat festivalului Mărțișor 2021, de ziua de naștere a compozitorului moldovean Eugen Doga.

Trupa moldovenească etno-rock Zdob și Zdub a evoluat pe scena Palatului Național din capitală, împreună cu orchestra simfonică a companiei TeleRadio Moldova, sub bagheta lui Gheorghe Mustea. În sală nu au fost spectatori, dar concertul a fost înregistrat și difuzat la TV și pe Facebook. Montarea noului videoclip a fost realizată de producătorul de videoclipuri muzicale Igor Levinschi.

Piesa "Primăvară" a apărut pe albumul "Agroromantica" în toamna anului 2001.

În primăvara acelui an, Zdubii a interpretat-o în fața a 20.000 de oameni la festivalul Maxidrom de la Moscova.


"Zăpada neașteptată și vremea rece de la sfîrșitul lunii martie s-au terminat și în Moldova sosit adevărata primăvară!", au menționat muzicienii din Zdob și Zdub.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽