COVID-19 în MOLDOVA

Vladimir Presnyakov va deveni tată pentru a treia oară (FOTO)

Vladimir Presnyakov va deveni tată pentru a treia oară (FOTO)

Încă de la începutul lunii august se tot vorbește despre faptul că soția lui Presnyakov, Natalia Podolskaya ar fi din nou însărcinată. Deși cuplul nu a confirmat oficial informația, zvonurile par să fie foarte reale, așa cum fotografiile postate pe pagina de Instagram a Nataliei vorbesc de la sine.

Recent, interpreta a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii în care se vede clar că aceasta urmează să devină mamă pentru a doua oară, transmite ea.md.

În pofida faptului că Natalia încă nu le-a povestit nimic urmăritorilor săi cu referire la acest subiect, internauții au început să-i transmită deja felicitări cu cea de-a doua sarcină.


Amintim că Presnyakov și Podolskaya sînt împreună de mai bine de 10 ani și au un băiețel în vîrstă de 5 ani căruia i-au pus numele Arteom. Anterior, interpreta a recunoscut că Artem a fost un copil foarte mult așteptat.

Presnyakov și Podolskaya au spus de mai multe ori că ar dori să aibă mai mulți copii și că visează la o fiică. Potrivit unor surse din anturajul lor, acum cuplul este foarte fericit și abia așteaptă să apară pe lume și cel de al doilea copil.

Amintim că Presnyakov mai are un fiu, Nikita în vârstă de 29 de ani, din relația cu Kristina Orbakaite.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load