TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Vlad Gorgos a spus pe cine va sprijini la alegerile prezidențiale (VIDEO)

Producătorul formației ”Millenium”, Vlad Gorgos, susține că Igor Dodon este unicul președinte al Republicii Moldova care s-a implicat direct și a susținut domeniul culturii. Gorgos a declarat că îl va susține pe Igor Dodon la alegerile prezidențiale din noiembrie, deoarece el a demonstrat că este un om gospodar, care își iubește țara și pămîntul.

”Despre omul Igor Dodon pot să vorbesc doar de bine. Mă bucur că am reușit să îl cunosc pe tatăl domniei sale și vreau să spun că: surcica nu sare departe de trunchi. E gospodar, iubește pămîntul, iubește via, își iubește țara, își iubește familia”, a spus Gorgos.

Producătorul ”Millenium” susține că nimic nu se va schimba într-o țară unde nu va fi cultură, iar implicarea lui Igor Dodon în rezolvarea problemelor culturii din Republica Moldova este vizibilă și cu rezultate.

”Cultura înseamnă generații care trebuie să crească cu educație și exemple de la cei vîrstnici. Cultura nu înseamnă să cîntăm și să dansăm, cultura înseamnă să păzim natura, patriotism, să ne mîndrim și să vorbim despre țara noastră și atunci sigur că vom exista ca și popor, iar implicarea lui Igor Dodon în acest domeniu a fost directă”, susține producătorul.

Gorgos s-a adresat tinerei generații să nu creadă în basme, ci în faptele concrete.


”Dacă e să luăm toți președinții de la 1989 încoace, consider că Igor Dodon a făcut cel mai mult. Haideți să ne gîndim bine ce facem astăzi, ca ziua de mîine să fie pentru voi bună. O situație cînd nu o să vă mai gîndiți să plecați din țară, ci să rămîneți să munciți aici, alături de părinții și buneii noștri. În ziua alegerilor votăm pentru viitorul țării noastre și pentru acea persoană care va asigura ziua de mîine”, a declarat Gorgos.

Producătorul ”Millenium” a îndemnat și ceilalți participanți la cursa pentru fotoliul de președinte al țării să spună cum vor să schimbe lucrurile în țară, dar nu să critice în stînga și în dreapta oponenții, pentru că și ei ”au avut posibilități să facă foarte multe, deoarece fiecare a stat pe cîte un scaun de conducere”.

De menționat că tot mai mulți oameni de cultură își exprimă sprijinul în favoarea concurenților electorali. Recent și compozitorul Eugen Doga și-a anunțat sprijinul pentru Andrei Năstase.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load