TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Un jurist din Rîbnița l-a cucerit pe Filip Kirkorov la emisiunea "Ну-ка, все вместе!"(FOTO)

Juristul din Rîbnița, Victor Balan, l-a cucerit prin interpretarea și carisma sa pe Filip Kirkorov, în cadrul celui de-al treilea sezon al show-ului vocal grandios "Ну-ка, все вместе!" care a început pe canalul de televiziune "Rossia", în care interpreții talentați sînt apreciați imediat de o sută de membri ai juriului, transmite Noi.md.

Conduce această sută - Serghei Lazarev, iar proiectul este condus de Nikolai Baskov. Invitatul primei emisiuni a fost Filip Kirkorov.

Juristul Victor Balan din Rîbnița a evoluat printre primii participanți la cel de-al treilea sezon și a interpretat compoziția Soso Pavliașvili "Небо на ладони", dar a acumulat doar 41 de puncte.

Juriului nu i-a plăcut că interpretul a uitat să cînte acele note care au fost scrise de compozitor.

"Nu mi-a plăcut modul de interpretare", a mărturisit Serghei Lazarev, "m-a afectat această neglijență, există un sentiment de inutilitate a ceea ce se întîmplă, plutește melodia și sunetele".


Filip Kirkorov nu a fost de acord cu el: "Notele sînt note, note uscate, băieți, nu apreciați după cum e corect, priviți mai adînc, există un artist sau nu există un artist. Iată el este astăzi primul artist dintre toți, el este carismatic, dar nu a acumulat destule puncte. Succesul nu constă în note! Îmi pare sincer rău că ați primit atît de puține voturi!",- a spus celebrul cîntăreț rus.

Urmăriți soarta interpreților preferați în fiecare sîmbătă, la ora 17:45 (CMC), la postul de televiziune ”Rusia”.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load