Un DJ moldovean a obținut disc de platină în Rusia (VIDEO)

Un DJ moldovean a obținut disc de platină în Rusia (VIDEO)

Ion Chirinciuc, mult mai cunoscut după numele de scenă Vanotek, este un producător și DJ moldovean născut la Ungheni.  Acesta a reușit o performanță notabilă. Vanotek a obținut disc de platină în Rusia și CIS pentru piesa „Tell Me Who”.


Cunoscutul DJ și producător a participat la Moscova la evenimentul Europa Plus împreună cu Lori, un concert la care a urcat pe scenă și Don Diablo, unul dintre DJ-ii de referință din lume.


„Este o onoare și o bucurie să primesc discul de platină pentru una dintre piesele mele, „Tell Me Who”. Este o mare satisfacție să știu că muzica mea este apreciată de public și că poate fi ascultată în mai multe colțuri ale lumii”, a spus Vanotek.„Tell Me Who” este una dintre cele mai de succes piese ale producătorului și DJ-ului moldovean, care a fost licenţiată anterior la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care apreciază muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Markus Schulz, Above & Beyond.


În prezent, clipul piesei „Tell Me Who” a adunat pe YouTube peste 13 milioane de vizualizări.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load