X 

Un cunoscut iluzionist moldovean a evoluat la ziua de naștere a fiului lui Kirkorov

25 mar. 06:30   Showbiz
5666 0

Iluzionistul Mihail Koval evoluează cu succes nu numai în Moldova, ci și în străinătate. A reușit să-și împărtășească magia chiar și cu vedetele pop ruse.

Așadar, tînărul a povestit pentru Noi.md despre un caz interesant, cum a reușit să participe la un eveniment cu cîntărețul Filip Kirkorov.

Mihail a împărtășit că prima cunoștință cu artistul a avut loc la Chișinău, cînd cîntărețul a venit pentru a susține un concert.

"Îmi doream de multă vreme să-l cunosc. Destul de des, cînd artiști celebri vin la noi în Moldova, sînt invitat să evoluez în fața lor. La fel, am fost invitat și cînd a sosit Filip Kirkorov împreună cu alți artiști. Mi-am prezentat numărul și le-a plăcut foarte mult prestația mea”.

Drept urmare, iluzionistul a fost invitat să-și prezinte în Rusia și, deși Mihail a considerat inițial oferta ca pe o glumă, după cîteva zile l-a așteptat cu adevărat o surpriză plăcută:


"Am fost plăcut surprins. Am fost flatat de asta, dar cumva nu am luat cuvintele în serios. Și chiar două sau trei zile mai tîrziu, directorul de concert al lui Filip Kirkorov m-a contactat."

Koval a fost invitat la petrecerea dedicată zilei de naștere a fiului artistului. El a evoluat în fața unui public adult, printre care s-au numărat mai multe personalități celebre:

„Au fost cîntăreața Valeria, Timati, Ani Lorak, Yana Rudkovskaya etc. Au fost mulți artiști și bloggeri. A fost o experiență neobișnuită. Mi-am luat asistenta de la Penza – persoana cu care creez toate trucurile. După aceea, am a început să primească o mulțime de cereri pentru evenimentele de la Moscova”, a spus iluzionistul.

Amintiți-vă că mai devreme, într-un interviu pentru Noi.md, Mihail Koval a vorbit mai pe larg despre magie și de ce preferă să rămînă acasă, în Moldova.

8
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий