X 
Criza energetică stiri: 1586
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3389

Un concert Jean-Michel Jarre susţinut virtual în Catedrala Notre-Dame va putea fi urmărit gratuit

10 dec. 2020,, 22:30   Showbiz
6773 0

Parisul va deschide de Anul Nou, în formă digitală, porţile Catedralei Notre-Dame cu un concert în realitate virtuală susţinut de Jean-Michel Jarre, care se anunţă grandios. Concertul va putea fi urmărit pe Youtube şi Facebook, scrie Le Figaro, transmite news.ro.

De la ora 23.25 la 00.15, Jean-Michel Jarre va cânta în direct sub forma unui avatar în Catedrala care a fost în întregime digitalizată înainte de incendiul din aprilie 2019. Evenimentul va fi în întregime virtual.

"Împreună cu Anne Hidalgo, ne-am întrebat cum să sărbătorim pe 31 decembrie într-o altă manieră, într-un mod inovator, din cauza izolării", explică compozitorul francez de muzică electronică.

Sponsorizat de UNESCO, acest concert este numit "Welcome to the other side".

"Va fi în acelaşi timp un mesaj de speranţă pentru 2021 în vremurile dificile pe care le traversăm, dar şi ocazia de a aduce un omagiu Catedralei Notre-Dame", adaugă muzicianul. "Sîntem onoraţi, cu zecile de creatori şi tehnicieni care lucrează la acest concert captivant de cîteva săptămîni, să contribuim în ciuda acestor momente dificile, pentru a face ca Parisul să rezoneze la miezul nopţii, pe 31 decembrie, şi să lansăm astfel invitaţia către lumea întreagă de a veni virtual în centrul Oraşului Lumină", mai spune Jarre.


Cu această ocazie, Jean-Michel Jarre a reorchestrat întregul album "Electronica".

Gratuit în întregime şi accesibil de peste tot din lume, acest concert virtual realizat cu start-up-ul francez VRrOOm, va fi difuzat în direct pe platformele VRchat, Youtube, Facebook, pe France Inter, BFMTV Paris şi pe site-ul Paris.fr.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав