COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un celebru actor, părăsit de iubita mai tînără cu 40 de ani

Un celebru actor, părăsit de iubita mai tînără cu 40 de ani

Actriţa israeliană Meital Dohan, de 40 de ani, a povestit într-un interviu despre diferenţa de vîrstă într-un cuplu, considerînd că cei 40 de ani care o despart de Al Pacino (79 de ani) sînt obstacol prea mare, notează Agerpres.

Al Pacino și Meital Dohan se despart după doi ani de relație, principala problemă fiind diferența de 40 de ani dintre ei, potrivit Agerpres. Meital Dohan a povestit publicaţiei The Times of Israel că a fost o decizie foarte grea, dar despărțirea era inevitabilă.

”Este greu să fii alături de un bărbat atît de în vîrstă, chiar şi dacă este Al Pacino”, a explicat Dohan.


Actriţa, cunoscută pentru interpretarea personajului Yael Hoffman din serialul „Weeds” a mai spus că: „Diferenţa de vîrstă este dificilă. Am încercat să o neg, dar este un bărbat mult prea în vîrstă, ca să fiu sinceră. De aceea, cu toată dragostea noastră, relaţia noastră nu avea viitor”, a explicat actrița israelianî. În afară de diferenţa de vîrstă, ea a mărturisit că actorul nu prea este galant în privinţa cadourilor.

„Nu îi place să cheltuiască bani. Nu mi-a cumpărat decît flori”, a mai menționat actriţa, dorind să explice totuşi că nu este motivată de interese financiare. „Nu ştiu cum pot să spun altfel, decît că nu îi place să cheltuiască bani”, a subliniat ea evitînd totuşi să folosească cuvîntul „zgîrcit”.

Dohan a confirmat astfel despărţirea celor doi despre care se vorbea de o săptămînă după ce Al Pacino a pozat singur pe covorul roşu al galei premiilor Oscar. „Am avut o ceartă cu el şi l-am părăsit recent, dar sper să rămînem prieteni, deoarece îl apreciez şi mă bucur că am fost alături de el atunci cînd a avut nevoie de mine. A fost o onoare pentru mine şi mă bucur pentru tot ceea ce s-a întîmplat între noi”, a încheiat Meital Dohan.

Relaţia sa cu Al Pacino a început în 2018, cînd cei doi s-au întîlnit la o proiecţie la Hollywood. Actorul se afla în compania partenerei sale de atunci, argentinianca Lucila Polak, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de zece ani. În septembrie 2018, el lua însă decizia să se despartă şi să se aventureze într-o relaţie cu Meital Dohan, cu patru decenii mai tînără ca el.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load