COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un actor celebru de la Hollywood testat pozitiv la coronavirus

Actorul Robert Pattison a fost confimat cu COVID-19, ceea ce a determinat oprirea filmărilor la producția „The Batman”, la doar cîteva zile după ce tocmai se reluaseră, relatează The Guardian.

Un purtător de cuvînt de la studiourile Warner Bros a confirmat că un membru al echipei care lucrează la producția „The Batman” a fost confirmat cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume. A precizat doar că persoana respectivă în prezent este în izolare, iar filmările sînt întrerupte temporar, transmite digi24.ro.

Publicațiile Vanity Fair și Hollywood Reporter citează însă surse sub acoperirea anonimatului care spun că este vorba chiar despre starul filmului, Robert Pattinson.

Filmările, care au loc în Hertfordshire, în Marea Britanie, tocmai se reluaseră de trei zile, după ce în martie au fost suspendate din cauza pandemiei.

Noua producție în franciza „The Batman” este așteptată să iasă pe piață în toamna anului 2021. În filmul regizat de Matt Reeves mai joacă Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell.


Robert Pattinson, declarat anul acesta cel mai frumos bărbat din lume, este cel mai tînăr actor care joacă rolul lui Batman. În vîrstă de 36 de ani, el a fost starul francizei „Amurg”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load