Ultimul zvon al momentului: Angelina Jolie este într-o relație cu unul din cei mai rîvniți burlaci

Ultimul zvon al momentului: Angelina Jolie este într-o relație cu unul din cei mai rîvniți burlaci

În presă au apărut zvonuri precum că Angelina Jolie și Keanu Reeves ar forma un cuplu! Pe de altă parte, aceste zvonuri au și un temei logic: mama lui Keanu Reeves este vecina Angelineu Jolie deja de trei ani! Astfel, o oarecare conexiune între cei doi actori ar putea fi mai mult decît posibilă!

Se pare că unul dintre cei mai rîvniți burlaci din Hollywood poate fi ocupat. Mass-media occidentală relatează că inima lui Keanu Reeves ar putea aparține Angelinei Jolie, mamă a 6 copii, . Zvonurile sînt alimentate de faptul că Angelina locuiește alături de mama actorului, Patricia, timp de trei ani. Potrivit unui insider, cînd Jolie și Patricia au devenit vecine, actrița a realizat că aceasta a fost șansa ei de a se apropia de Keanu.

Keanu este foarte apropiat de mama lui, Patricia, pe care vine să o viziteze în mod constant. Așa s-a întîlnit cu Angelina. Ei au văzut că au multe în comun, imediat a apărut o atracție între ele „, a spus sursa.

sînt zvonuri potrivit cărora Keanu deja a făcut cunoștință cu copiii Angelinei și chiar se împacă bine cu ei. Iar mama lui, Patricia, îi respectă alegerea și speră din tot sufletul ca acesta să-și găsească dragostea adevărată.

Vă reamintim că Angelina Jolie sa întîlnit cu Brad Pitt timp de 12 ani, iar în ultimii doi ani aceștia au fost căsătoriți oficial. În 2016, actorii și-au anunțat divorțul.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load