TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultimele noutăţi despre Irina Rimes, după ce a fost operată de urgenţă

Ultimele noutăţi despre Irina Rimes, după ce a fost operată de urgenţă

Starea Irinei Rimes este una bună acum şi cel mai probabil, degrabă va fi externată, spun medicii.

Cîntăreaţă a fost nevoită să îşi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi.

Artistă a ajuns la spitalul Elias din Bucureşti, cu o problemă gravă de sănătate. A rămas internată după ce medicii au descoperit o hemoragie internă, La scur timp, cîntăreaţă a intrat în sala de operaţie.

Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi acum artista se afla în afara oricărui pericol, iar joi, cel mai probabil va fi externată, spun medicii.


Îndrăgita artistă a transmis, un mesaj: "Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gîndurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi".

Cu cîteva ore înainte de interventie, deşi vizibil slăbită, Irina Rimes a ţinut să îşi anunţe fanii că nu va urca pe scena la Iaşi, în noaptea de Revelion: "Dimineaţa nu e aşa bună pentru mine că m-am trezit internată şi fac acest video să vă spun că îmi pare foarte rău că trebuie să anulez programul din seara asta de la Iaşi. Am fost internată cu o problema de sănătate şi medicii nu mă lasa să plec acasă".

"Perioadă extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete".

Este mesajul transmis la scurt timp de reprezentantii casei de discuri, Global Records, cu care artista colaborează.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load