COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 404 766   INFECTAȚI 256 324(+92)   TRATAȚI 249 312     DECESE 6178(+3)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1206
Coronavirus stiri: 7205
Preşedintele stiri: 2784

Trupa Zdob și Zdub a terminat filmările pentru noul videoclip la Viopark Varnița ©

8 oct. 2020,, 15:25   Showbiz
8736 0

Trupa Zdob Și Zdub a terminat filmările pentru clipul la piesa "На Ивана Купалу", partea vocală a căreia a fost interpretată de solista celebrei trupe ruse "Маша и Медведи", Maria Makarova.

După cum a anunțat ”Наше радио”, regizorul videoclipului a devenit din nou liderul echipei, Roman Iagupov. Rolul principal în videoclip a fost jucat de fiica bas chitaristului trupei și autorului muzicii Mihai Gîncu - tînăra și talentata Marta.

O parte a filmărilor a avut loc în bine-cunoscutul complex arheologic și turistic Orheiul Vechi, situat în pitoreasca vale a rîului Răut.

Acesta nu este primul clip al trupei filmat acolo, locurile și localnicii au devenit de mult timp familiari pentru ei.

"Zdubii" au făcut ruguri și au sărit peste ele, au împletit coroane de plante de sezon și le-au lansat apoi pe vechiul rîu Răut. Un alt fragment este filmat în apropierea casei lui Roman Iagupov - lîngă rîul Nistru.

O parte importantă a filmărilor noului clip a avut loc la Vio-Parc Varnița, pe o zonă ecologică unică creată de holdingul DAAC-Hermes.
"Pandemia le-a încurcat planurile Zdob și Zdub și Mașei Makarova, dar muzicienii promit că ea va apărea cu siguranță în clipul la piesa "На Ивана Купала"!", transmite nashe.ru.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?