TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Trupa Akord lansează o nouă producție muzicală

Trupa Akord a lansat, zilele trecute, o nouă producție muzicală pe versurile marelui poet, Mihai Eminescu. Piesa „Vino iar” continuă șirul producțiilor în stil pop ale băieților, fiind o melodie dansantă și conține un sound modern realizat cu succes de echipa AKORD.

„Anterior lansării acestei piesei am ținut cont de reacțiile și feedback-urile ascultătorilor noștri și am remarcat, că ei sînt sensibili și dornici de astfel de texte, de calitate, cu mesaje profunde. Ideea cîntării acestor pasaje eminesciene a venit din partea textierului Iurie Badicu, care a evidențiat un vers impresionant și potrivit pentru repertoriul nostru: «În lumea asta sînt femei, cu ochi ce izvorăsc scîntei, dar cît ar fi ele de sus, ca tine nu-s, ca tine nu-s”, a declarant Eduard Malareu cu ocazia lansării.

Igor Sîrbu, la rîndul său, a remarcat influența colaborării fructuoase dintre Trupa AKORD și maestru Eugen Doga: „Compozitorul și deja prietenul nostru Eugen Doga ne-a îndemnat să compunem muzică modernă de calitate, pusă pe poeziile poeților universali, care au scris acum 100 și ceva ani”.

Muzica pentru piesa „Vino iar” a fost scrisă de Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Iurie Badicu, iar producția aparține producătorului Natan, Eugen Doibani. Imprimările, mixul și masterul piesei au fost realizate în studio-ul maestrului de sunet Sergiu Teacă.

Premiera „Vino iar” a avut loc pe canalul oficial al Trupei AKORD în YouTube. Pînă la ziua de azi, noul produs a adunat pete 8 mii de vizualizări.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load