Criza energetică stiri: 790
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Tom Cruise, pe covorul roşu la premiera mondială a noului său film

5 mai. 23:30   Showbiz
1761

Tom Cruise a pilotat un elicopter cu care a aterizat pe un portavion american, o apariţie epică pe covorul roşu la premiera noului său blockbuster, "Top Gun: Maverick", relatează Noi.md cu referire la agerpres.ro.

Vedeta de la Hollywood a povestit că realizarea acestui film a fost o situaţie "acum sau niciodată". Pelicula "Top Gun: Maverick", care vine la 36 de ani după lansarea filmului de succes din 1986, urmează să fie lansată în cinematografe pe 27 mai. În această producţie, Cruise revine în rolul aviatorului american Pete Mitchell "Maverick".

Printre vedetele din distribuţie se numără Miles Teller, Jennifer Connelly, Monica Barbaro, Val Kilmer, Jon Hamm şi Glen Powell.

După ce a aterizat şi a păşit pe portavionul USS Midway, în San Diego, California, actorul a mulţumit fanilor şi şi-a lăudat colegii din distribuţie.

"Acest moment a sosit, să-i văd pe toţi, fără măşti. E destul de epic", a declarat el pentru Deadline cu ocazia acestui eveniment.


"A fost cu adevărat acum sau niciodată", a spus actorul descriind momentul în care se căuta o modalitate prin care "să spunem povestea asta". "M-am gîndit că dacă e s-o facem, trebuie s-o facem acum", a adăugat el.

"Desigur, ("Top Gun") este această experienţă estivală grozavă, iar ceea ce a devenit pentru public şi pentru generaţii e ceva ce nu mi-aş fi putut imagina niciodată la acel moment", a mărturisit Cruise.

"Filmul înseamnă foarte mult pentru mine, pentru cariera mea, pentru studio şi pentru public", a precizat actorul care a lăudat echipa de filmare pe care a descris-o drept "un grup foarte talentat".

Actorul a fost lăudat de colegii săi de platou, care l-au descris drept un "mentor şi prieten" care "vrea ca toată lumea să cîştige".

"Tom Cruise nu face nimic cu jumătate de măsură", a declarat pentru Deadline Glen Powell, care îl interpretează pe Hangman în acest film.

"Dacă Tom n-ar fi fost instructorul nostru de zbor, mentorul nostru, prietenul nostru, nu aveam cum să reuşim aşa ceva. Tom este Maverick în viaţa reală, este cît se poate de "cool". Ceea ce îl face special este că vrea ca toată lumea să cîştige. Te uiţi la acest film şi vezi că fiecare personaj cîştigă, toată lumea arată bine. Nu e vorba niciodată despre el, ci despre produsul final", a spus actorul.

Jon Hamm, care joacă rolul lui Vice, a omagiat la rîndul său "etica inegalabilă la locul de muncă" a lui Tom Cruise. "E primul de pe platou şi ultimul care pleacă. Lucrează în fiecare zi şi munceşte mai mult decît toată lumea", a declarat el pentru Deadline. "Entuziasmul lui faţă de producţia cinematografică, în special pentru un astfel de film, cu care el are o istorie atît de bogată, este contagios", a adăugat actorul.

La sfîrşitul lunii aprilie, Tom Cruise, în vîrstă de 59 de ani, şi-a prezentat filmul "Top Gun: Maverick" de pe un avion aflat în zbor, în avanpremieră mondială, la festivalul CinemaCon din Las Vegas.

Noul film rămîne fidel reţetei care a stat la baza succesului primului "Top Gun", cu scene intense de acţiune filmate la bordul unor avioane de luptă reale ale US Navy, precum şi cu un număr mare de referinţe la producţia din 1986.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав