Criza energetică stiri: 782
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Tatiana Heghea este însărcinată pentru a treia oară: ”Te așteptăm, pui de om”

14 apr. 20:00   Showbiz
1808

Interpreta autohtonă Tatiana Heghea a anunțat în această seară că așteaptă al treilea copil, prin intermediul unui mesaj emoționant și profund, transmite Noi.md.

Ea a reușit să țină în secret această sarcină și a făcut-o într-un mod atît de iscusit, încît a ajuns la 34 de săptămîni de sarcină fără să trezească suspiciuni în rîndul admiratorilor săi de pe rețelele sociale.

Artista a decis să facă marele anunț în stilul ei caracteristic, publicînd un filmuleț pe care l-a realizat în timpul călătoriei sale recente în Dubai.

”La ai mei 34 de ani, vreau să vă împărtășesc divina bucurie că sub inima mea deja de 34 de săptămîni duc și crește o nouă viață…. Acum 20 de zile am găsit puterea să îmi adun gîndurile, emoțiile, starea mea și să înregistrez aceste confesiuni. A treia experiență de sarcină e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate… Dar mai presus de toate, prioritar și cel mai important este despre acea mare și supremă binecuvîntare!”, se arată în mesajul Tatianei Heghea.


Menționăm că interpreta mai are o fiică, Regina-Raluca, în vîrstă de 6 ani și un fiu, Arthur-Elisey, în vîrstă de 3 anișori.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав