COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Solistul trupei 7 Klase i-a scris o piesă mamei sale înainte de a muri (VIDEO)

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, care a decedat la 22 de ani acum 2 luni fiind găsit strangulat într-un apartament din capital, a lăsat o piesă dedicată mamei sale în care își cerea scuze de la femeia ce i-a dat viață.

Fragmentul înregistrat a fost publicat chiar de mama lui Cătălin – Aurelia Deliu, care a primit piesa de la unul dintre prietenii lui Cătălin cu ocazia zilei sale de naștere. Femeia a scris și un mesaj înduioșător despre fiul său.

„Mulțumesc mult pentru urări și susținere, oameni frumoși la suflet. Este foarte plăcut să știu cît de multă lume l-a îndrăgit pe Cătălin, și eu, fiind mama lui, vă simt respectul fiecăruia față de mine și familia noastră, transmite odoras.md.

Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani, în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă, cu vocea lui fermecătoare. A fost nespus de greu și trist...

Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață - un fragment de piesă, care l-am ascultat pentru prima dată azi ... de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viață a lui și care din păcate, nu a reușit să finiseze. Pentru mine, însă, este cel mai prețios cadou... Mereu a știut să-și ceară scuze... pentru orice...”, a scris mama pe pagina sa de facebook.


Vă propunem să ascultați mai jos fragmentul din ultima piesă scrisă de Cătălin Caragea și să vă amintiți ce om talentat a fost:

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load