TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sofia Rotaru nu mai evoluează în Rusia

Celebra Sofia Rotaru a susţinut un recital la Moscova, în cadrul festivalului de muzică „Cîntecul anului 2019”.

Mulți fani au numit acest eveniment drept o întoarcere a Sofiei Rotaru pe scena rusească, dar au fost și cei care au avut o atitudine negativă, aducînd critici dure interpretei.

În Prezent, Artista Poporului din URSS a devenit din nou celebră în Rusia, primind zeci de oferte de turnee, pe care, totuşi, ea le refuză. Motivul a fost explicat de regizorul ei de concert, Serghei Lavrov. Potrivit acestuia, ea refuză nu numai ofertele din Rusia, ci toate ofertele, făcînd referinţă la vîrstă.
Unii fani sînt de părere că Rotaru refuză concertele din Rusia din cauza recentei campanii de persecuţii din mass-media rusească, relatează portalul pravda.ru.

Dorinţa Sofiei Rotaru de a susţine o serie de concerte în Rusia, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, nu a fost apreciată de mai mulţi colegi și personalități publice. Motivul invocat este faptul că, în urmă cu ceva timp, Sofia Rotaru ar fi făcut declaraţii negative despre Rusia. Într-un comentariu pentru Ura.ru, regizorul de concert, Serghei Lavrov a declarat că interpreta a fost nevoită să-și anuleze participarea la „Cîntecul anului” în 2018, din cauza declarării stării de război în Ucraina. Potrivit acestuia, din echipa cîntăreţei fac parte mai mulţi bărbați care nu au putut părăsi țara.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load