TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Silvika aduce în dar o nou producție muzicală - “E Doar Vina Ta”

Silvika aduce în dar o nou producție muzicală - “E Doar Vina Ta”

Silvika (Silvia Gandrabur), interpreta originară din Republica Moldova, dar stabilită de 18 ani la Potsdam (Germania), a lansat zilele acestea cel mai nou single, “E Doar Vina Ta”.

Artista cîntă de cîțiva ani în limba de stat și rusă, dar afirmă că adevărata lansare a ei în muzică s-a petrecut la început de ianuarie, cînd a lansat în premieră, noua ei piesă, la celebrul show tv de peste Prut, la Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”, iar seara, la Agenția VIP, pe Antena Stars, o altă emisiune de TOP de la București.


Melodia “E Doar Vina Ta” este în colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia, din Spania, “The Master Of The Sound” și va fi lansată și în Republica Moldova, săptămîna aceasta.

Din spusele artistei, anul 2020 va fi un an BUN, or va avea de spus multe la nivel muzical, momentan, lucrînd la cîteva piese.

Interpreta este mama a patru copii, femeie de afaceri, dar mereu a dus un mod de viață sănătos, fiind adeptă a stării eterne de OPTIMISM.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load