X 
Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 582
Preşedintele stiri: 3738

Serialul în care Arnold Schwarzenegger vine la Chișinău a ajuns pe primul loc

5 iun. 08:00   Showbiz
2162 0

„Fubar” al lui Arnold Schwarzenegger a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate seriale Netflix în perioada 22-28 mai, detronînd „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, după ce serialul de epocă a fost cel mai urmărit timp de trei săptămîni.

Comedia de acţiune, care este primul serial TV în care joacă Schwarzenegger, a acumulat 88,94 milioane de ore vizionate în primele patru zile de disponibilitate, devenind cel mai vizionat titlu în acest interval după lansarea sa pe 25 mai, transmite realitatea.md.

Fubar arată ce se întîmplă cînd un tată şi fiica lui descoperă că întreaga lor relaţie s-a bazat pe o minciună şi că amîndoi sînt agenţi CIA. Pe măsură ce ei îşi unesc forţele, acest serial abordează tematici legate de dinamicile familiale cu umor, scene de acţiune şi, desigur, spioni.

„Peste tot unde merg, oamenii mă întreabă cînd voi face o altă mare comedie de acţiune în genul filmului ‘True Lies’. Ei bine, iat-o! ‘Fubar’ o să vă dea pe spate şi vă va face să rîdeţi – şi asta nu doar pentru două ore. Veţi avea parte de un sezon întreg”, a declarat Schwarzenegger la sfîrșitul lunii februarie, cînd Netflix a anunțat oficial serialul.

0
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?