TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Serghei Lazarev și-a intrigat admiratorii, arătîndu-le inelul pe deget

Interpretul rus Serghei lazarev și-a arătat în stories pe Instagram mîna cu verigheta pe degetul inelar, intrigîndu-și admiratorii.

Potrivit lenta.ru, în videoclipul publicat, interpretul și-a arătat mînă cu un inel de aur alb pe deget. În același timp, cîntărețul a zîmbit misterios, fără să comenteze un astfel de gest. În alte stories, Lazarev a distribuit un video de la filmarea noului său videoclip.

Unii abonați au sugerat că cîntărețul intenționează să se căsătorească în viitorul apropiat și au început să-l felicite. Unii au sugerat sceptic că inelul era doar o parte a anturajului pentru filmarea clipurilor și au considerat că acest gest nu trebuie luat în serios.

În septembrie 2019, Lazarev a arătat o fotografie a fiicei sale de un an, pe care o ascunsese anterior de public. În același timp, interpretul a vorbit în cadrul emisiunii „Secret na million”, unde a spus că în urmă cu un an a devenit tată pentru a doua oară. Fiica Anna a fost născută de aceeași femeie care l-a născut mai devreme pe Nikita Lazarev, primul copil al artistului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load