TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Scene fierbinți între Dan Bălan și Tina Karol

Scene fierbinți între Dan Bălan și Tina Karol

Ieri a fost dat startul unui nou sezon al concursului Vocea Ucrainei. Și de această dată, unul dintre jurați este moldoveanul Dan Balan – ceea ce înseamnă că sezonul va continua să ofere scene „delicioase” de dragoste între el și cîntăreața Tina Karol.

La audițiile de aseară, jurații celebrului concurs de muzică au avut parte de o voce și o „nebunie” surprinzătoare din partea unei concurente, dar și de scene de gelozie oferite de Tina, „alimentate” de gesturile lui Dan față de tînăra aflată pe scenă.


„Eu sînt geloasă, Dan”, i-a declarat într-un final Tina.

Momentul a continuat cu declarații de dragoste făcute de cîntărețul moldovean. Mai mult, el a dezvăluit că emoțiile trăite lîngă frumoasa ucraineancă l-a inspirat să creeze un album dedicat ei și care urmează să-l lanseze în acest an.

Vezi tot momentul în videoul de mai jos.

Amintim că, recent, cei doi au cîntat împreună la M1 Music Awards 2019, iar pe tot parcursul momentului nu au lipsit privirile cochete și atingerile suave. Asta după ce, cu aceeași piesă, au ajuns în atenția presei și fanilor, după ce au fost invitați în cadrul unui concurs de dans din Ucraina.

Totul, însă, a început pe parcursul precedentului sezon al show-ului Vocea Ucrainei, atunci cînd între Dan Balan și Tina Karol s-a înfiripat (cel mai probabil, în mod regizat) o „idilă”, fostul lider al trupei O-Zone dăruindu-i flori, jucării și dedicîndu-i vorbe dulci.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load