COVID-19 în MOLDOVA

Scandalul în jurul Sofiei Rotaru ia amploare

Scandalul în jurul Sofiei Rotaru ia amploare

Artistul poporului al RSFSR, Lev Leșcenko, a comentat scandalul în jurul Sofiei Rotaru, care a planificat o ieșire pe scena din Rusia, precum și criticile în adresa cîntăreței.

Din 1973, Rotaru este membru permanent al ”Cîntecului anului” (”Песня года”). Anul trecut, cîntăreața nu a participat la eveniment, explicînd acest lucru prin introducerea legii marțiale în Ucraina și nedorința de a „provoca compatrioții cu atitudine radicală”, transmite noi.md citînd gazeta.ru

"Ea (Rotaru. – n.r.) este un om al lumii. Cîntă unde vrea. Nimeni nu-i poate interzice acest lucru", a spus Leșcenko.


Artistul, comentînd cuvintele directorului artistic al lui Rotaru, Serghei Lavrov, privind faptul că criticile în adresa acesteia sînt la „comandă”, și-a exprimat încrederea că „toate acestea sînt prostii”. „Ea este o cîntăreață minunată”, a adăugat el.

În același timp, Leșcenko a subliniat faptul că colegii nu ar trebui să se critice unul pe altul. El a menționat, de asemenea, că interpreta ucraineană nu ar trebui să atragă atenție declarațiilor critice în adresa sa. „Ar trebui să uite pur și simplu despre aceasta”, a concluzionat artistul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load