COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Scandal între bloggerii din Moldova

16 iul. 15:51   Showbiz
3246 0

Bloggerița, Ella Chistol, căreia i-a fost șters contul sau de Instagram cu aproape 200 de mii de urmăritori face dezvăluiri despre persoană care ar fi făcut acest lucru.

Împreună cu alți bloggeri, printre care Dan Ioniță și Katy Black, Ella zice că a făcut cîteva investigațîi și a ajuns la concluzia că Daniela Cheltuitor este care a comandat hackerilor să șteargă pagini și concursuri ale rivalilor ei.

Printre cei cărora le-au fost șterse concursurile sînt Emilian Crețu cu Elena Dumitraș, Ella Chistol și mulți alțîi, spune bloggerița.

„Acum cîteva zile a fost șters contul meu de Instagram cu peste 150 de mii de urmăritori, iar voi tot îmi spuneți să nu fiu tristă căci după ploaie vine soare. Întrebarea mea este: cu curcubeu sau cocostîrc? Contul a fost șters de către o persoană care se ascunde sub numele de „ștergem.concursuri”, iar el a postat pe story video și foto confirmare că a făcut acest lucru. Noi, toți bloggerii ne-am unit și am făcut rost de o conversație, unde el, șterge concursuri, discuta cu domnișoară care încurcă curcubeul cu cocostarcul, Daniela Cheltuitor. Ei se cunosc foarte bine și se întîlnesc foarte des, iar Daniela ii da indicații pe cine să șteargă, ii transmite linkuri și șantajează bloggerii. Chiar și Emilian Crețu, care a ajutat-o să crească pe Instagram, este și el în această lista. Acest video nu va întoarce contul meu de Instagram, dar măcar voi nu veți participa la concursuri false”, vorbește Ella în videoclipul postat pe pagină de Instagram a soțului sau.

Iar în videoclip, această arată pas cu pas, cum face Daniela că concursurile altor bloggeri să fie șterse.


Ulterior, Daniela a venit cu o reacție:„Toată lumea mă întreabă de ce nu ies în story după acel videoclip postat. Sincer, chiar stăteam și mă gîndeam, să continui showul mai departe, sau nu? Dar cred că o să mă retrag puțin și o să merg să rezolv problema pe cale legală pentru că acuzațiile care le-am primt la adresa mea sînt false. O să merg pînă la capăt să vedem care este realitatea”, vorbește Daniela în story.

„Cineva face show și de mult timp își dorește să dispar. În spatele la camera nici 1% nu se cunoaște care este realitatea.”, notează tînăra în story.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽