COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

România și-a ales artistul care va merge la Eurovision (VIDEO)

România și-a ales artistul care va merge la Eurovision (VIDEO)

Artista Roxen a cîştigat selecţia naţională pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care va avea loc în luna mai la Rotterdam.

Pentru vocea desemnată să reprezinte România au fost compuse şi dezvoltate mai multe piese, dintre care cele mai bune cinci vor intra în Selecţia Naţională de pe 1 martie.

Roxen, o apariţie surprinzătoare în peisajul muzical, s-a născut la Cluj şi cîntă de la vîrsta de 7 ani. A participat la numeroase concursuri şi a ştiut mereu că muzica este calea pe care o va urma în viaţă, transmite NOI.md cu referire la agerpres.ro.

„În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cînt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum, sînt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sînt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cît pot de bine”, a declarat Roxen.


Roxen are deja două piese în topurile muzicale ale momentului : „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cîntă dragostea”, care sînt difuzate în heavy rotation, atît la radiourile din România, cît şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate.

În doar cîteva săptămîni de la lansare, piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova, însumînd peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Videoclipul piesei „Ce-ţi cîntă dragostea” a acumulat peste 7.5 milioane de vizualizări pe YouTube, iar melodia se află în heavy rotation la cele mai importante posturi de radio comerciale din România.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load