Renumită cîntăreață română, condamnată la închisoare

5 mai. 14:15   Showbiz
3564 0

Cîntăreaţa Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, la un an închisoare cu suspendare.

Asta deoarece, a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, aceasta urmînd să presteze și muncă în folosul comunității timp de 90 de zile.

Curtea de Apel București a decis să mențină pedeapsa primită de cîntăreață de la Tribunalul București, în 2022 și a respins apelul procurorilor la acea sentință, informează Agerpres.

Lidia Buble a primit un an închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de dare de mită, însă magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani. În această perioadă, Lidia Buble trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

În acelaşi dosar, unul dintre poliţiştii care au primit mită de la cîntăreaţă, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare şi interzicerea ocupării funcţiei de agent de poliţie pe durata unui an de zile.


În plus, de la el a fost confiscată suma de 450 lei, reprezentînd mita primită de la Lidia Buble. În cazul altor doi inculpaţi - o femeie poliţist şi un prieten al Lidiei Buble -, instanţa a dispus disjungerea dosarului şi judecarea lor separat.

7
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?