COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Rapunzel din Moldova s-a măritat (FOTO)

Dansatorea Maria Negară, supranumită și Rapunzel din Moldova, recent a sărbătorit unul dintre cele mai frumoase evenimente din viață, s-a căsătorit.

Despre acest eveniment special a anunțat chiar ea, pe pagina sa de Instagram, stîrnind o mulțime de reacții din partea urmăritorilor săi.

Din imaginile publicate de la eveniment se observă că tînăra este extrem de fericită. A purtat o rochie albă, simplă, care îi scoate în evidență silueta și feminitatea. Odată ce e supranumită, Rapunzel din Moldova, mireasa a avut și o coafură uimitoare. Părul ei bogat și lung a fost lăsat pe spate, spre admirația tuturor, transmite Shok.md.

„Ziua noastrăTrăiri, emoții și fericire”, a notat ea în descrierea postării.

De menționat că Maria Negară are 25 ani și este coregrafă și dansatoare în Ansamblul Folcloric „Hora”, care i-a făcut o urare publică: „La Mulți Ani fericiți, dragă Maria Negară! Casă de piatră și multe, multe bucurii!”.


Cu această ocazie, au venit cu o felicitare și nașii lor, Tatiana și Andrei Visanu. „Nicăieri nu poate fi omul mai fericit decît în mijlocul familiei sale. E ușor a te însura, dar greu a face o familie. E nevoie ca doi oameni să îndrăznească să lase o viață și să înceapă alta – încrezători, răbdători, iubitorii și cu puterea de a rezista încercărilor anilor. Începeți să clăditi împreună o viață – mai frumoasă decît orice ați fi putut clădi fiecare în parte. Vă dorim ca Bunul Dumnezeu să vă fie alaturi de voi să vă binecuvinteze familia voastră și să vă îndrume pașii spre un viitor strălucitor! Să aveți parte numai de bucurii și împliniri în căsnicia care tocmai a început și să Vă bucurați de fiecare moment trăit împreună. VĂ IUBIM NESUPUS DE MULT DARGII NOȘTRI FINI”, a scris Nașa ei Tatiana.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load