COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

R. Moldova, reprezentată de o echipă internațională la Eurovision 2021

16 mai. 15:00   Showbiz
2215 2

Natalia Gordienko, care se află în aceste zile la Rotterdam, a declarat în cadrul unui interviu exclusiv pentru Noi.md că Republica Moldova va fi reprezentată la Eurovision Song Contest 2021 de o echipă absolut internațională.

”Avem o echipă absolut internațională. Eu sînt reprezentanta Republicii Moldova, avem doi dansatori din Ucraina de la colectivul Freedom ballet, sînt absolut superbi, avem doi dansatori din Rusia, avem back vocalistă din Grecia. Eu totuși cred în energia oamenilor și dacă pe scenă vor fi reprezentnați din patru țări acest lucru este totuși foarte bine. Noi sîntem în semifinala a II-a, Moldova intră sub cifra magică 7 și avem nevoie de susținerea voastră, avem nevoie ca concetățenii noștri să ne voteze. De la un sim card se pot trimite pînă la 20 de mesaje”, a declarat artista.

Totodată aceasta a menționat că nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul regelui estradei rusești, Filip Kirkorov, care s-a ocupat de tot ce înseamnă producție și imagine.

Ea va fi îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, bătută în cristale creată de cunoscutul designer Zuhair Murad.

Celebrul creator de haine, originar din Liban, a îmbrăcat cele mai cunoscute cîntărețe din lume, printre care se numără și Beyonce, Madonna și Rihanna, Jennifer Lopez și multe alte vedete de la Hollywood.


”De imaginea mea s-a ocupat celebrul designer Zuhair Murad, pantofii creați de Alexandr Siradekian sînt încrustați cu 9.000 de cristale Swarovski și sînt unici în lume, ei au un toc de 13 cm”, a declarat Natalia Gordienko.

Interpreta a mărturisit că în acest concursul are reguli stricte, iar echipele sînt nevoite să dea testul PCR COVID-19 odată la două zile.

”Nu avem voie să comunicăm între noi, toate petrecerile de dinaintea concursului și de după nu vor avea loc, iar odată la două zile sîntem testați. Pentru a evita surprizele ne-am vaccinat întreaga echipă, iar în sală vor fi prezenți doar 3500 de spectatori în mare măsură reprezentanți ai echipelor participanților”, a spus artista.

Reamintim că semifinalele concursului Eurovision vor avea loc pe 18 şi 20 mai, iar finala - pe 22 mai.

Natalia va interpreta piesa „Sugar” în a doua semifinală, alături de reprezentanții Serbiei, Georgiei, Bulgariei și altor țări. În acest an, artista își propune să ajungă și în cartea recordurilor Guinness.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽