TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„Prieten” de familie: adevărul despre cancer la Zavorotniuk va fi dezvăluit pentru o sumă impunătoare

„Prieten” de familie: adevărul despre cancer la Zavorotniuk va fi dezvăluit pentru o sumă impunătoare

Jurnaliștii au contactat un bărbat care s-a prezentat ca prieten al familiei Anastasiei Zavorotnyuk. El a spus că informațiile despre cancer, de care ar suferi actrița nu sînt veridice, iar adevărul ar putea fi, chipurile, dezvăluit pentru o sumă impunătoare.

Reporterii Teleprogramma.pro l-au contactat pe un oarecare Alexei Stepanov, care s-a numit prieten al familiei Anastasiei Zavorotnyuk și a vehiculat pe internet că vedeta serialului de comedie „Моя прекрасная няня” nu este deloc bolnavă. Jurnaliștii au întrebat dacă artista ar fi gata să participe la emisiuni televiziune sau să acorde interviuri.


„Mama nu este gata să comunice cu nimeni. Și Anastasia nu este gata să comunice cu nimeni. Cînd vor fi gata să comunice, vor contacta presa, dar, după cum vă daţi seama, informaţia va costa foarte mulți bani", scrie publicația, citîndu-l pe Stepanov. El a precizat suma: „Costă 200 de milioane de ruble”.
Chipurile, pentru această sumă ar putea face careva declaraţii însăşi Anastasia sau mama ei, Valentina Borisovna, care ar infirma zvonurile despre boala gravă a actriței. Stepanov susține că Zavorotnyuk nu are cancer, iar acum se odihnește în peninsula Yalta.

Publicația consideră că un fraudator se dă drept „prieten de familie”. Reporterii au descoperit că numărul de telefon aparține într-adevăr unui anumit Alexei Stepanov. Cu toate acestea, el locuiește în districtul Khanty-Mansiysk și a fost judecat pentru fraudă.

Datorită faptului că există prea multe informații contradictorii despre Anastasia Zavorotnyuk, s-au activizat tot felul de răufăcători, care sînt gata să caute foloase nu numai în durerea familiei, ci și în receptivitatea fanilor interpretei rolului dădacei Vika. Reamintim că nici soțul actriței, patinatorul Pyotr Chernyshev, nici mama ei, nici copiii nu comunică cu presa, neacceptînd nici o sumă de bani.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load