X 

Piesa "Bună Rea", virală pe TikTok

3 aug. 09:00   Showbiz
3579 0

Magnat & Feoctist, doi tineri talentați din Republica Moldova, au lansat recent piesa „Bună Rea”, alături de un videoclip oficial, în care cîntă despre viața moldovenilor, cum aceștia petrec, cîntă și dansează.

Deja de ceva timp, melodia înregistrată de Feoctist și Magnat este în topul celor mai populare piese de pe TikTok. După spusele lui Feoctist, această piesă din start a fost un experiment, căci au combinat două genuri muzicale total diferite: rapp-ul și muzica populară.

„Noi am mai avut niște tentative de a experimenta cu piesele și am scris ceva înspre stilul sambo, dar nu prea au mers. Credeam că și această piesă va trece pe lîngă ascultători. Ne gîndeam că vom reveni la rapp-ul pe care îl scriam înainte”, spune Feoctist.

Interpretul spune că înțelegea că piesa va fi ascultată de moldoveni, însă nu s-a gîndit că va ajunge în topul celor mai ascultate, notează Noi.md cu referire la stiri.md.

Videoclipul pentru piesa „Bună Rea” a avut loc la Telenești, în satul natal al lui Feoctist. „Noi am mers seara, am aranjat totul în Casa de Cultură de la Telenești, unde au avut loc filmările.


Am dormit toți la mine acasă și la ora 07:00 dimineață eram deja pe loc. Au început pe rînd să vină doamnele din cor, muzicienii din orchestră, actorii. Am avut și niște dansatori copii, pe care nu i-am pus în videoclip”, spune artistul.

El a mai spus că atît de multe scene interesante au, încît pot să mai filmeze un videoclip integral la această piesă. „Am filmat foarte mult, crezînd că piesa are patru minute și nu va ajunge. Am început filmările la ora 07:00 și le-am terminat la ora 04:00 dimineața”, a conchis Feoctist.

8
3
1
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?