Pasha Parfeny dă o notă prezenței Moldovei pe scena ”Eurovision 2019”(VIDEO)

Pasha Parfeny dă o notă prezenței Moldovei pe scena ”Eurovision 2019”(VIDEO)

Pasha Parfeny, cel care a reprezentat Republica Moldova la ”Eurovision 2012” și s-a clasat pe locul 11 în marea finală, recunoaște că, deși Anna Odonescu este o interpretă foarte bună, totuși piesa care a interpretat-o este una tipic eurovisionistă, însă bună pentru anii 2008-2009.


”Eu cred că Anna Odobescu este o interpretă foarte bună și a interpretat piesa impecabil. Nu sînt la fel de optimist și față de piesă. Pentru că ea mi-a plăcut mai puțin. Melodia, în special refrenul, este unul destul de înapoiat, este un refren tipic eurovisionist care nu mai este autentic”, a spus artistul. 


Potrivit lui Pasha Parfeny, în prezent dacă vrei să ai succes, trebuie să aduci ceva diferit, foarte autohton și atipic chiar. 


”Din păcate, nu întotdeauna juriul ales de Teleradio Moldova pentru preselecția națională poate aprecia piesele la justa lor valoare. Adesea ei aleg melodii care, după părerea lor, se încadrează în formatul Eurovision, deși acest format este deja unul plictisitor pentru europeni”, a mai adăugat artistul. 


Reamintim că în acest an Republica Moldova a fost reprezentată de Anna Odobescu la concursul ”Eurovision”. Piesa ”Stay”, care a fost interpretată de artistă, nu a reușit să ajungă nici măcar în finala concursului.


Totodată în timpul preselecțiilor Naționale s-a iscat un conflict între memvrii juriului și formația ”Lume” care nu a fost lăsată să ajungă în finala națională a concursului, asta în pofida faptului că melodia a adunat numeroase aprecieri din partea internauților. 


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load