X 

Pasha Parfeni: „Vom reprezenta Republica Moldova la cel mai înalt nivel”

5 mar. 13:30   Showbiz
2975 0

Cîștigătorul etapei naționale Eurovision 2023, Pasha Parfeni, a declarat la sfîrșitul concursului că va reprezenta Republica Moldova la cel mai înalt nivel. El a obținut cel mai mare punctaj atît de la juriu, cît și din partea publicului, transmite moldova1.

„Emoții cu siguranță sînt, dar vreau să vă spun că în acești ani am reușit să acumulez un pic de experineță și toate aceste emoții au devenit foarte productive. Vreau să spun la toată lumea că și noi sîntem norocoși, am păstrat asta ca și surpriză pînă acum, dar, de fapt, în perioada Eurovisionului la Liverpool va fi eclipsă de soare. Mi se pare un semn foarte bun pentru noi. Vreau să vă spun că noi am mizat de la bun început, am pus un obiectiv măreț, ca să cîștigăm la Liverpool locul I. Vorbesc acum foarte serios”, a declarat Pasha Parfeni la Mesager.

Astfel, Pasha Parfeni va pleca la Liverpool pentru a participa la prima semifinală a Eurovision Song Constest 2023, pe data de 9 mai.

Nu este prima dacă cînd interpretul va evolua pe scena Eurovision. În martie 2012, Pasha Parfeni a cîștigat selecția națională cu piesa „Lăutar” și a reprezentat Republica Moldova la Baku.

Pe locul doi s-a clasat SunStroke Project cu piesa „Yummy Mummy”, iar Aliona Moon cu piesa „Du-mă” s-a calificat pe locul trei.

2
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?