Cazul Șor stiri: 599

Pasha Parfeni, mai aproape de Liverpool. Artistul a lansat videoclipul pentru ”Soarele și Luna”

17 feb. 08:45   Showbiz
3887 0

Artistul Pasha Parfeni a lansat oficial videoclipul pentru melodia ”Soarele și Luna”, piesă cu care își dorește să reprezinte Republica Moldova la concursul ”Eurovision Song Contest” care va avea loc în acest an la Liverpool.

”Sîntem cu un pas mai aproape de Liverpool! Am lansat clipul pentru piesa "Soarele și Luna", care este un portal spre o lume magică plină de simbolisme și sensuri ascunse, cu zeițe și creaturi fantastice. Suntem gata să împărțim povestea noastră cu toată Europa de pe scena mare a #Eurovision-ului! Atît comentariile cît și mesageria privată sînt pline cu mesaje de încurajare din toată LUMEA care ne prezic primul loc! Și asta încă fără clip! Haideți să ridicăm clipul în TOP pentru a fi în continuare printre favoriții internaționali!

Apropo, pe lîngă nenumăratele mesaje de apreciere, primesc foarte multe videouri cu reacția copiilor la piesa "Soarele și Luna". Legea nescrisă spune că dacă piesa place copiilor, cu siguranță va deveni un HIT! De aici propun să facem un #Challenge Trimiteți video cu reacția copiilor voștri la piesă pentru a vedea dacă este un HIT sau nu!”, a scris artistul pe pagina sa de facebook.

Reamintim că pe 10 februarie, la ora 14:00, „Teleradio Moldova” organizează tragerea la sorţi a ordinii conform căreia concurenţii vor urca pe scena Finalei Naţionale Eurovision 2023 din 4 martie.
Printre artiștii care au mai urcat pe scena Eurovision, dar care își doresc să ajungă în acest an la Liverpool sînt și SunStroke Project, dar și Aliona Moon.

Republica Moldova participă la Concursul Internațional Eurovision Song Contest din anul 2005, clasându-se pe locul șase cu piesa „Bunica bate toba” în interpretarea trupei Zdob și Zdub. Cel mai bun rezultat a fost obținut în 2017, de trupa „SunStroke Project”, care s-a clasat pe locul trei, cu piesa „Hey Mamma”.

1
2
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?