X 

Pașa Parfeni, susținut și din PMAN - finala Eurovision va fi difuzată în direct

12 mai. 11:58   Showbiz
2553 0

În perioada 12 mai 2023, ora 21:00 – 15 mai 2023, ora 08:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. A. Pușkin (Piața Marii Adunări Naționale).

Măsura a fost luată în legătură cu organizarea și desfășurarea unei întruniri social-culturale consacrate Zilei Europei și difuzarea transmisiunii Eurovision 2023, organizate de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Astfel, în perioada menționată, transportul public (troleibuze, autobuze, microbuze), care traversează PMAN, va fi redirecționat pe străzile adiacente, după cum urmează:

Troleibuze:

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 - vor circula pe str. București (tur-retur).


Autobuze:

Spre sec. Botanica/Rîșcani:

Rutele nr. 9, 26 și 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 5: de pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sec. Buiucani:

Rutele nr. 9, 11, 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, . Mit. G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

Automobiliștii sînt îndemnați să ocolească zona Pieții Marii Adunări Naționale în perioada menționată, pentru a evita formarea ambuteiajelor, precizează Primăria capitalei.

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?