COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Olga Verbițchi a oferit declarații incendiare

11 oct. 10:15   Showbiz
2297 0

Tînăra interpretă din Republica Moldova Olga Verbițchi face dezvăluiri uluitoare depsre relația pe care o are cu familia sa, în special părinții săi, transmite Noi.md u referire la realitatea.md.

Cea care a cîștigat sezonul 6 X Factor pe cînd era o adolescentă în vîrstă de 15 ani susține că mama sa nu o susține și o judecă de cele mai multe mult ori pentru anumite acțiuni. Declarațiile au fost făcute în cadrul interviului fărăprotocol cu Dorin Galben.

„Eu nu sînt înțeleasă. Fiecare artist mare, chiar și Billie Eilish, este Billie Eilish datorită echipei pe care o are în spate, părinții, e altfel. Ei o acceptă așa cum este, pe mine mă judecă pentru că sînt altfel. E foarte complex subiectul ăsta și sînt sigură că mamei nu-i va plăcea, dar eu m-am săturat să trăiesc viața mamei mele, eu vreau să o trăiesc pe a mea. Pe mine foarte des părinții mă judecă de acțiunile pe care le fac, pentru mine sînt corecte. Eu fac aceleași lucruri pe care le facem Billie Eilish și eu sînt judecată pentru asta, în timp ce ea este susținută pentru asta. Mi se pare un pic incorect”, a declarat Olga.

Chiar dacă are 20 de ani și poate lua propriile decizii, Olga afirmă că este greu atunci cînd cineva te sîcîie.

„Da, dar e greu cînd este cineva la urechea ta îți pompează: nu-i ghini, nu-i ghini, nu-i ghici. Înțelegi? E greu. Eu ies din casă. Cînd mama începe o conversație, eu ies din casă să mă plimb. Eu nu-i judec. Asta le cer, să nu mă judece. Eu le-am zis: noi sîntem două personalități diferite. Voi doi și eu nu am nicio legătură cum gîndim. Eu gîndesc altfel. Eu sînt din altă generație. Eu văd lucrurile altfel. Pentru mine este interesant să-mi pus trei piercing -uri în nas și să-mi pară o experiență nice. Mie îmi este mai interesant așa decît să mă fac „monașcă(n.r. călugăriță)” și să stau așa ca să nu zică tanti Zina nu știu ce. Pe mine nu mă interesează. Mama este foarte manipulată de lumea din jurul ei, de oameni, de comentarii”, a concluzionat tînăpra interpretă.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X