Olga Buzova și Dava Manukyan s-au despărțit

Probleme în paradisul Olgăi Buzova și al lui Dava Manukyan.

În această dimineață, vedeta a publicat un mesaj în care a dezvăluit că ei doi nu mai formează un cuplu, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

„Nu mai sîntem împreună. Sînt o femeie liberă. Trebuie să scriu acest lucru, astfel încît să nu existe întrebări inutile, deoarece o persoană îmi creează lucruri teribile și de neînțeles. Vă implor să nu-mi mai puneți întrebări. Ajutați-mă să supraviețuiesc acum. Am o soră cu accident vascular cerebral, mamă este cu bunica în Lituania, care luptă cu cancerul. Și asta nu este tot prin ce trec acum.

Îi sunt recunoscătoare pentru momentele de fericire. Am iubit și iubesc. Dar! Dar – acest „dar”nu-l pot spune din respect pentru dragostea mea. Trebuie să lucrez în 3 ore. Știu că mă iubiți. Ajutați-mă, nu-mi scrieți despre el, voi bloca totul. Și nu voi spune nimic”, este mesajul transmis de Olga Buzova mai puțin de o oră în urmă.

Mesajul Olgăi vine la aproape o zi după o înregistrare făcută de Dava, în care acesta a spus: „Orice s-ar întîmpla în viața mea, vreau să știți că continui să fac ce-mi place. Acum fac parte dintr-un proiect, dansez pentru voi. De asemenea îmi voi continua activitatea. Sîntem cu toții adulți și contez pe înțelegerea și susținerea voastră”

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load